0
0

Cui îi stă mai bine: Romee Strijd sau Rosie Huntington-Whiteley?

iulia.statie
June 5, 2020
June 5, 2020

O rochie, doi îngerași Victoria’s Secret? Ce poate să meargă rău? Modelele s-au îndrăgostit de aceeași rochie semnată Cult Gaia și chiar vedem dublu, pentru că ambele au ales aceeași nuanță de crem unt. Nu putem să nu remarcăm siluetele lor perfecte, aplaudând alegerea privind această rochie.

Cui îi stă mai bine: Romee Strijd sau Rosie Huntington-Whiteley?

Romee Strijd se remarcă printr-un stil uber cool, ținute degajate, cu o garderobă plină de jachete de piele sau din denim, pantaloni sport și cargo, piese de brand rafinate, rochii cu animal print sau cu print floral și din când în când, surprinzându-se cu câte o rochie demnă de o femme fatale. Modelul are o frumusețe aparte, iar stilul acesta relaxat, pe care mereu îl abordează, nu face decât să îi pună în valoare și mai mult atributele.

Ținutele lui Rosie Huntington-Whiteley au o eleganță și un rafinament aparte, aceasta câștigându-și ușor titlul de style icon prin piesele propuse. Cu privire la vestimentație, aceasta are o linie clară, fină, clasică, dezvăluind mereu look-uri chic și stylish, cu un aer de feminitate atent studiat și jonglând cu piesele elegante, ducându-le într-o sferă mult mai modernă.

Cele două poartă acum o rochie semnată Cult Gaia, ce le pune în valoare silueta perfectă, cu decupajele fanteziste și un detaliu inedit al bustierei, ce dezvăluie un decolteu amplu. În timp ce Rosie a mers într-o zonă senzuală cu această rochie, Romee a abordat un stil copilăresc, ce face parte din naturalețea ei aparte. Ce este de apreciat este faptul că piesa aleasă nu este una extrem de complicată, ci, mai degrabă, o creație cameleonică, ce poate fi purtată atât ziua, într-un look mai casual, cât și seara, pentru un outfit demn de un eveniment.

Ambele arată extraordinar în această ținută, demonstrând că orice piesă poate fi purtată oriunde, doar cu atitudinea potrivită. Tu cui crezi că îi stă mai bine: Romee Strijd sau Rosie Huntington-Whiteley? Votează-ţi favorita!

Share

Asemănătoare