0
0

Cui îi stă mai bine: St. Vincent vs. Cardi B

irina.letitia
June 30, 2019
June 30, 2019

Ce au în comun artistele St. Vincent şi Cardi B, în afară de muzică? Răspunsul reiese din cele două imagini: gustul pentru haine. Cele două au purtat aceeaşi ţinută, iar voi decideţi cui îi stă mai bine.

Cui îi stă mai bine: St. Vincent vs. Cardi B

 

Cardi B este o cântăreaţă controversată, la fel cum este şi stilul său vestimentar. E greu de spus dacă artista este un fashion icon în sensul clasic, deşi publicul său, extrem de numeros, îi apreciază apariţiile nonconformiste, am putea spune adesea la limita kitschului.

Cardi B a îmbrăcat, pentru videoclipul melodiei sale, Press, o ţinută ce a atras imediat atenţia. Un costum alb din colecţia couture din toamna lui 2018, de la Viktor and Rolf. Sacoul are un design impresionant, fiind bătut cu accesorii metalice aurii, de diferite forme şi dimensiuni, iar gulerul, care se prelungeşte şi pe mâneci, aduce aminte de costumele regale din perioada elisabetană ( un guler voluminos, plisat, în stil acordeon).

La premiile Grammy de anul acesta, cântăreaţa St. Vincent a purtat acelaşi costum Victor & Rolf. Nu doar că i-a venit perfect, dar însăşi artista a lăudat-o pe Cardi B pentru aceeaşi alegerea vestimentară, făcută anterior.

Tu cui crezi că îi stă mai bine: St. Vincent sau Cardi B?

Share