0
0

Cui îi stă mai bine: Winnie Harlow sau Kim Kardashian?

Verdict.ro
June 28, 2021
June 28, 2021

Analizăm două outfit-uri aproape identice, însă purtate de două vedete ce au siluete complet diferite. În ambele cazuri acestea au purtat ținuta impecabil la două evenimente unde cu siguranță piesele vestimentare sunt în prim plan. Deși diferă cromatic, design-ul este la fel, iar Burberry demonstrează iarăși că poate să creeze ținute chic, demne de covorul roșu sau de prezentări de modă fără a apela la glamour.

Cui îi stă mai bine: Winnie Harlow sau Kim Kardashian?

Winnie Harlow este un model cunoscut internațional ce a câștigat competiția America’s Next Top Model. Vedeta militează pentru încurajarea diversității în modă, ținând cont că suferă de vitiligo. Aceasta a atras atenția brand-urilor mari datorită afecțiunii sale dar și a stilului inedit, iar în cele din urmă am putut să o vedem defilând alături de îngerașii Victoria’s Secret, un vis ce pentru ea a devenit realitate.

În februarie 2020, Winnie ajungea la prezentarea Burberry purtând creațiile renumitului brand pentru a aduce un omagiu casei de modă. Aceasta avea o bluză tip corset cu mâneci bufante (da, designerii și vedetele au făcut la un moment dat o obsesie pentru acestea) și o pereche de pantaloni jumătate din piele, jumătate din același material cu bluza, pentru a da un efect de overall. Observăm și o atenție la detalii, căci maro-ul ciocolată a revenit în trend-uri, iar modelul nu s-a abătut de la reguli. Fără dar și poate, Winnie poate să poarte absolut orice, având o siluetă perfectă.

Însă Harlow nu este singura vedetă ce s-a îndrăgostit complet de set. În noiembrie 2019, Kim Kardashian apărea la Innovator Awards în aceleași creații Burberry. Mai mult, ea a reușit să se asorteze și cu soțul ei, Kanye West, pentru acest eveniment, propunând ținute de cuplu ieșite din sfera glamour pe care acest tip de eveniment o cere. Kim, ce are o siluetă voluptoasă, nu se teme din a îmbrăca orice outfit și știe exact ce o pune în evidență. Deși creațiile purtate de ea sunt din denim și au o altă cromatică, design-ul este exact la fel, regăsind pantalonii, efectul de overall, bluza tip corset și mânecile bufante.

Ambele vedete ne-au demonstrat că nu contează ce tip de siluetă ai, căci o piesă poate să stea bine pe oricine, atâta vreme cât cine o poartă se simte excepțional în aceasta! Tu cui crezi că îi stă mai bine: Winnie Harlow sau Kim Kardashian? Votează-ţi favorita!

 

 

Share