0
0

Cui îi stă mai bine: Zendaya sau Dua Lipa?

iulia.statie
December 11, 2020
December 11, 2020

Atunci când Pierpaolo Piccioli își dezvăluia colecția couture toamnă/iarnă 2020 în mijlocul unei pandemii, evenimentele pline de glamour păreau ceva de care nu ne vom putea bucura prea curând. Totuși, designerul a creat rochii ce garantau să capteze toate privirile, chiar dacă sunt văzute doar în mediul online.

Cui îi stă mai bine: Zendaya sau Dua Lipa?

Dua Lipa și Zendaya sunt două IT girls extrem de urmărite în această perioadă. Cu un stil vestimentar desăvârșit, atât pe covorul roșu, cât și în viața de zi cu zi, acestea continuă să ne uluiască cu diferite alegeri vestimentare delicioase. De data aceasta, ele au purtat aceeași piesă și nu putem să spunem că sunt noi în ceea ce privește explozia de glitter.

Dua Lipa, spre exemplu, este un fan al exploziei de glamour și glitter, dacă stăm să ne gândim la videoclip-urile ei desprinse dintr-o epocă disco. Numele noului său album, Future Nostalgia, i se potrivește perfect și stilului său vestimentar, căci aceasta propune piese cât mai futuriste, senzuale, dar, în același timp, cu un aer vintage, nostalgic. Deși în viața de zi cu zi optează pentru simplitate și creații baggy, atunci când o vedem pe scenă, apariția ei este una mereu surprinzătoare.

Când vine vorba despre simțul estetic al actriței Zendaya Coleman, aceasta își asumă riscuri mereu la evenimentele de pe covorul roșu, demonstrând că este gata să preia titlul de fashion icon. Apoi, pentru a crea o antiteză vestimentară în moda street style, ea este surprinsă propunând ținute casual, cu un aer relaxat, dar în același timp, asezonate cu piese foarte cool. Cu adevărat cameleonică, nici actrița din Euphoria nu este străină de glitter-ul intens, dacă ne amintim de look-urile de beauty prezentate în show.

De data aceasta, ambele au purtat o creație Valentino, Zendaya pe coperta revistei Elle USA, iar Dua Lipa pentru un concert fantastic. Deși nu putem vorbi de diferențe imense, cele două s-au axat pe look-urile de beauty, cântăreața optând pentru un coc și un machiaj subtil, în timp ce actrița a ales box braids și tonuri nude.

Ce ne place cel mai mult este zona extrem de cool și neașteptată în care ținuta prezentată de Zendaya a mers, aceasta dezvăluind o pereche de sneakers alături de rochia plină de glamour, ce, pe covorul roșu, ar fi fost văzută cu o pereche de tocuri. Tu ce părere ai? Cui îi stă mai bine: Zendaya sau Dua Lipa? Dă click pe poză și votează-ți favorita!

Share