Cui îi stă mai bine?

Cui îi stă mai bine: Deepika Padukone vs. Araya Hargate

nicoleta.ispasescu
May 14, 2018 14:24 PM

Spectatorii au văzut dublu pe covorul roșu de la Cannes.

Pe aceeasi tema

Cannes 2018: 82 de femei au protestat inegalitatea de gen pe covorul roșu

Actrițele Deepika Padukone și Araya Hargate au participat la premiera filmului „Sorry Angel”, din cadrul Festivalului Internațional de Film de la Cannes, în rochii aproape identice.

Padukone, în vârstă de 32 de ani, a optat pentru o rochie Zuhair Murad, din colecția Bridal de toamnă 2018. Este vorba despre o rochie prețioasă, ce lăsa discret la vedere decolteul, având elemente de broderie albă, pe țesături aproape translucide, care se potriveau frumos cu bijuteriile Lorraine Schwartz și Ofira. Efectul final a fost unul magic.

Aceasta nu a fost, însă, singura dată când starul de la Bollywood a întors capetele pe covorul roșu. Săptămâna trecută, luni, ea a avut o apariție uimitoare la MET Gala, din New York, alegerea ei fiind o rochie statuară purpurie, semnată Prabal Gurung. Rochia, cusută manual în atelierul din New York al designerului, a fost „inspirată de hainele corului sfinților Cardinali” și a făcut referire la „virtuțile cardinalilor, și anume prudența, curajul, cumpătarea și corectitudinea”, a dezvăluit Padukone pe pagina ei oficială de Instagram.

Monday,7th May,2018

O postare distribuită de Deepika Padukone (@deepikapadukone) pe

Pe de altă parte, însă, Hargate, în vârstă de 36 de ani, a ales o rochie uluitoare, semnată Ralph & Russo, designerii despre care se zvonea că se află în spatele rochiei regale de mireasă a lui Meghan Markle. Look-ul final a fost un mix efervescent între broderii și mărgele, care au atras perfect lumina pe tot parcursul covorului roșu.

La fel ca Padukone, nici actrița thailandeză nu este străină festivalului Cannes. De altfel, ea era însărcinată la festivalul de anul trecut, dar asta nu a împiedicat-o să închidă într-un mod absolut spectaculos covorul roșu.