0
0

Cui îi stă mai bine: Albertina vs. Lidia Buble?

irina.letitia
July 12, 2018
July 12, 2018

Albertina Ionescu și Lidia Buble au un stil vestimentar diferit, însă iată că ale au făcut o pasiune pentru același obiect vestimentar: o rochie cămașă din colecția actuală Burberry, cu un print inedit ce mixează motive specifice brandului.

Rochia-cămașă, una dintre cele mai îndrăgite piese ale momentului, a fost stilizată de cele două vedete în mod diferit, demonstrând că rochia poate fi purtată cu ușurință atât ziua, într-o ținută relaxată de vară, cât și seara, alături de piese extravagante.

Albertina a purtat o simplă pereche de saboți într-una din culorile rochiei, pentru o ținută de zi. In schimb, Lidia Buble a asortat rochiei o pereche de cizme ”bijuterie”, cu cristale bătute, rezultând un look inedit de seară.

Tu ce ținută preferi? Cui crezi că îi stă mai bine?

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !