1355
369

Cui îi stă mai bine - Anca Serea vs. Geanina Ilieș

Verdict.ro
October 11, 2017
October 11, 2017

The little black dress continuă să fie una dintre piesele de bază în garderoba oricărei femei, fiind item-ul ce te scoate din încurcătură oricând. Cum ar trebui să arate o rochie neagră, extrem de stylish, în sezonul actual? Una cu inserții transparente și din dantelă și cu un accesoriu (vezi funda) care să o scoată din anonimat. Surprinzător, cele două prietene Anca Serea și Geanina Ilieș s-u îmbrăcat identic, această rochie fiind extrem de potrivită pentru silueta lor, trebuie să recunoaștem. De data asta, Anca a îndrăznit mai mult, grație sandalelor din catifea bordo, însă ambele look-uri sunt extrem de reușite. Astfel, te invităm pe tine să-ți votezi preferata, cu un click pe fotografia aferentă. Așadar, Anca Serea sau Geanina Ilieș?

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !