Anca Serea
Anca Serea 335
Ilinca Vandici
Ilinca Vandici 199

Cui îi stă mai bine - Anca Serea vs. Ilinca Vandici

Verdict.ro
December 26, 2017
December 26, 2017

Un item care a intrat în modă de câteva sezoane, vesta s-a dovedit o piesă vestimentară atât de versatilă și iubită de fashoniste, încât se reinventează în fiecare sezon. Un obiect vestimentar ce poate fi purtat în moduri extrem de diferite, vesta a devenit, acum, din ce în ce mai feminină, poate și datorită reinterpretărilor. Modelul purtat deoportivă de Anca Serea și de Ilinca Vandici este unul deosebit, cu aplicații din pene și cristale, potrivit pentru o ținută de seară. În timp ce Anca a dus look-ul într-o zonă mai clasică, alegând o pereche de pantaloni negri, simpli, Ilinca a preferat să adauge un plus de modernitate, asortând vesta cu o pereche de colanți luciosși. Nouă ne plac ambele look-uri, astfel că te invităm pe tine să-ți votezi preferata. Anca Serea sau Ilinca Vandici? Dă un click pe fotografia preferată!

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !