157
525

Cui îi stă mai bine - Anda Adam vs. Giulia

Verdict.ro
November 6, 2017
November 6, 2017

Probabil că fiecare femeie are în dressing o rochie sau un sacou din paiete, dar a venit momentul să mergi mai departe și să îndrzănești mai mult. Paietele nu mai sunt de mult demne de purtat doar seara, ci pot fi integrate și-n ținute de zi, atâta vreme cât construiști o balanță optimă, cu celelalte piese vestimentare. Ce-ai zice de o pereche de pantaloni din paiete? Da, un item extrem de îndrăzneț, mai ales dacă are și inserții transparente, așa cum putem observa la Anda Adam și la Giulia. Cert este că sunt extrem de stylish și nu foarte dificil de mixat. După cum vedeți, cele două cântărețe au construit look-uri total diferite, dar ambele reușite. Care e preferata ta? Nu ezita să votezi cu un click pe fotografia aferentă!

 

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !