354
92

Cui îi stă mai bine: Andreea Bănică vs. Mădălina Dorobanțu

Verdict.ro
December 22, 2017
December 22, 2017

Rochia tricotată este vedeta sezonului rece, pe lângă latura practică, piesa se dovedește a fi și foarte versatilă, putând fi purtată într-o diversitate de stiluri.

Așa se face că atât Andreea Bănică, cât și Mădălina Dorobanțu au ales o rochie gri, midi, mulată, în două ținute cu totul și cu totul diferite.

Dacă Andreea a mizat pe un look de zi, într-un mix cromatic de impact (gri cu galben), Mădălina a purtat rochia la un eveniment monden, cu un dress code inspirat de anii 80.

Ambele ținute fac apel la layering, dar într-o interpretare originală! Tu cui crezi că îi stă mai bine? Spune-ne pe cine preferi, printr-un vot pe imaginea favorită!

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !