0
0

Cui îi stă mai bine: Andreea Berecleanu vs. Catrinel Marlon

irina.letitia
December 4, 2018
December 4, 2018

Suntem oficial în sezonul paietelor! Rochiile de seară îmbracă, cu precădere în această perioadă a anului, materiale strălucitoare, iar paietele sunt cele mai festive dintre ele!

Așadar, la evenimentele mondene avem ocazia să vedem cele mai diverse rochii de seară, din paiete! Astfel, am le-am surprins pe Andreea Berecleanu și pe Catrinel (Menghia) Marlon purtând aceeași rochie lungă din paiete.

Pentru că rochia însăși este o piesă care atrage atenția, ambele vedete au reușit să mențină un look destul de natural. Andreea Berecleanu a îmbrăcat rochia, cu un decolteu frumos în jurul umerilor, la petrecerea anuală Elle Style Awards. Prezentatoarea a accesorizat-o cu o pereche de sandale negre, simple și cu un clutch negru.

Ca bijuterii, Andreea a ales o pereche de cercei candelabru, puși în evidență de coafura simplă și naturală.

La rândul ei, Catrinel Marlon și-a făcut aparția la un eveniment caritabil din Roma, purtând aceeași rochie, care îi ascunde subtil burtica de gravidă.  Actrița a preferat o coafură împletită și niște cercei mai discreți, însă a ales tot o pereche de sandale negre pentru a completa rochia.

Tu cui crezi că îi stă mai bine? Votează-ți favorita!

Share

Asemănătoare