92
51

CUI ÎI STĂ MAI BINE? ANTONIA VS. MARISA PALOMA

Verdict.ro
February 12, 2018
February 12, 2018

Antonia și Marisa Paloma s-au îmbrăcat aproximativ IDENTIC. Ambele vedete au ales să poarte aceeași jachetă și fustă asimetrică din vinilin. Look-ul celor două emană feminitate și sexualitate, iar outfit-ul în sine le prinde de minune. Marisa Paloma poartă în partea de sus a ținutei un top roșu, tot din vinilin, ce-i aduce ținutei un plus de erotism, dar care este bine controlat să nu ”pice” în vulgar!  Antonia este relaxată, iar acest lucru îl putem observa cu ochiul liber! Frumoasa cântăreață pare că se simte extrem de bine în această ținută. Topul negru purtat fără sutien, îi oferă Antoniei un aer foarte sexy! Botinele albe, la rândul lor, au devenit o piesă familiară în garderoba de sezon, însă asocierea cu un costum din vinilin asigură un impact vizual menit să potențeze ambele componente.

Nouă ne plac ambele vedete. Tie care îți place mai mult? Spune-ne pe cine preferi, printr-un vot pe imaginea preferată!

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !