BELLA HADID
BELLA HADID 24
CIARA
CIARA 61

CUI ÎI STĂ MAI BINE - BELLA HADID VS. CIARA

Irina Pana
March 9, 2018
March 9, 2018

Bella Hadid a defilat în această rochie la Paris Fashion Week (PFW) pentru Alexandre Vauthier, în timp ce Ciara, faimoasa cântăreață de R&B, a îmbrăcat aceeași rochie la Vanity Fair, petrecerea de după Oscar. Superba rochie le conferă vedetelor un aer dramatic, perfect pentru evenimentele pretențioase ca acestea.

Elementele care compun această creație, și care o fac spectaculoasă, sunt asimetria lungimilor și al mânecii care pică pe umăr, dar și trena, în mod particular, care oferă o eleganță greu de egalat. Sub toate aceste elemente se află o rochie-mini tubulară, pe corp, din piele lăcuită, care este „with a twist-ul” întregului ansamblu vestimentar, ce oferă aceea notă de erotism și sexualitate foarte bine îmbinat cu eleganța și rafinamentul celorlalte elemente.

Elementele distincte ale acestor două outfit-uri sunt pantofii. Ciara alege să poarte o pereche de sandale, simple, cu baretă subțire, iar Bella a defilat într-o pereche de pantofi de inspirație vintage. Ambele vedete arată senzațional, iar o astfel de apariție este greu de uitat! Ție care îți place mai mult? Spune-ne pe cine preferi, printr-un vot pe imaginea preferată!

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !