0
0

Cui îi stă mai bine: Bella Hadid vs. Lidia Buble

irina.letitia
November 6, 2018
November 6, 2018

Dacă ai urmărit-o pe Lidia Buble în ultima perioadă, cu siguranță ai observat o schimbare în abordarea sa vestimentară! Cântăreața îndrăznește mai mult la acest capitol, își asumă un stil young & cool, prin mixuri originale de piese și prin punctarea cu item-uri IT ale momentului. Fie că vorbim despre o geantă Dior Saddle, despre niște botine Balenciaga sau o geacă Fendi Mania, Lidia este în pas cu tendințele și se alături artistelor de la noi cu o garderobă de invidiat.

In acest context, iată că ea și Bella Hadid, celebrul model internațional, au piese identice în garderobă. Lidia și Bella au purtat același trench în carouri, de la Burberry (e drept, la distanța de câteva luni). Stim deja că Bella este un adevărat trendsetter, ținutele sale, uneori extrem de sexy, alteori ultra-confortabile și casual, servesc drept sursă de inspirație pentru follower-ii săi.

Avem deci două ținute casual, ce au un comun piesa centrală, trench-ul roșu în carouri și alte două elemente, jeanșii și ochelarii de soare.

Tu cui crezi că îi stă mai bine: Lidia sau Bella?

Votează-ți favorita!

 

Share

Asemănătoare