0
0

Cui îi stă mai bine: Carmen Negoiță vs. Sandra Bendre

irina.letitia
October 1, 2018
October 1, 2018

In fiecare sezon, brandul Zara scoate câte un hit. O piesă pe care toată lumea și-o dorește și pe care multe dintre voi o și achiziționează. Iată că de această dată, piesa must have a momentului este o rochie animal print, care a cucerit întreg internetul.

Este și de înțeles de ce. O rochie lungă, fluidă, cu un imprimeu mai purtat ca niciodată, extrem de versatilă încât să fie purtată într-o mulțime de feluri.

Cum era de așteptat, fashionistele de la noi s-au îndrăgostit și ele de această piesă și iată că avem două bloggerițe care au ales-o în ținutele lor.

Surprinzător, stylingul ales de cele două, Carmen Negoiță și Sandra Bendre, este unul similar! Amândouă au ales o jachetă neagră purtată deasupra, chiar dacă Sandra a mers pe o geacă din denim, iar Carmen pe un sacou. Incălțămintea este și ea joasă în ambele cazuri: Carmen a ales o pereche de teniși gheată, negri, iar Sandra o pereche de bocanci, tot negri. Ambele bloggerițe au optat pentru genți negre.

Tu cui crezi că îi stă mai bine: Carmen Negoiță sau Sandra Bendre? Votează-ți favorita printr-un click pe poza cu ținuta aleasă!

 

Share

Asemănătoare