Alina Eremia
Alina Eremia 424
Delia
Delia 168

CUI ÎI STĂ MAI BINE: DELIA VS. ALINA EREMIA

Verdict.ro
January 2, 2018
January 2, 2018

În general, Delia și Alina Eremia au stiluri complet diferite. De data aceasta, se pare, că ambele artiste au fost inspirate să poarte o salopetă extrem de asemănătoare. Chiar dacă le-au accesorizat diferit, nu putem să trecem cu vederea faptul că salopeta este, în linii mari, din același film.

Alina Eremia poartă această ținută cu o pereche de botine ascuțite, extrem de actuale. Stickerele sunt diferite, iar talia artistei îi este ușor accentuată, daorită șnurului din jurul ei. Delia, îmbracă această salopetă cu o pereche de sneackersi, ducând outfit-ul într-o direcție sporty, relaxată, completată de coafura savage, și nu în ultimul rând, de rucsacul extrem de cool, plus atitudinea caracteristică a Deliei, ”I don’t care how I look, cause’ I’m fabulous”, care o prinde foarte bine.

Overall, ambele vedete sunt foarte stylish. Vouă care vă place mai mult?

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !