332
138

Cui îi stă mai bine - Delia vs Rihanna

Verdict.ro
January 13, 2018
January 13, 2018

Stilul cu puternice influențe disco, atât de bine promovat de Saint Laurent, în ultimele sezoane, face furori. Nu există femeie pasionată de modă care să nu-și dorească cel puțin un item semnat de celebra casă de modă. Puține, însă, își permit acest lux, dar se pare că Delia este una dintre norocoasă. Mulți au fost surprinși când solista s-a afișat cu aceste cizme exclusiviste Saint Laurent, pe care le-a purtat, în premieră, însăși Rihanna. Și care costă… 10 mii de dolari! În timp ce Rihanna a mixat cizmele într-un outfit casual, Delia a preferat un mix eclectic, un total look argintiu, care s-a bucurat de multe aprecieri. Ce look îți place mai mult? Dă un click pe fotografia aferentă! Delia sau Rihanna?

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !