Cui îi stă mai bine: Elena Gheorghe vs. Lili Sandu

irina.letitia
January 16, 2019
January 16, 2019

Ce se întâmplă când înlocuiești ”the little black dress” cu o rochie roșie din piele, de inspirație anii ’80? Obții un look de seară glam, senzual și puternic, precum cel afișat de Elena Gheorghe și de Lilli Sandu.

Ambele vedete, cu o siluetă impecabilă, au optat pentru o rochie statement, din piele, pe care au îmbrăcat-o în contexte diferite, dar cu un styling similar.

Elena Gheorghe a purtat rochia la una din petrecerile mondene anuale, aniversarea revistei Beau Monde. In completare, cântăreața a ales o pereche de pantofi stiletto asortați și niște mănuși tot din piele, roșii.

Lili Sandu a purtat ținuta în cadrul unei sedințe foto realizate pentru revista Viva! (foto @tibivintur, syling @anda_crapatureanu, make-up @taniacozma,  hair @alexsarghe ), asortându-i o pereche de ciocate negre, contrastante, dar și o haină de blană.

Observăm că  la capitolul beauty, styling-ul este similar, părul lăsat liber, ușor pe spate, lăsând să dezvăluie câte o pereche de cercei metalizați, în formă de floare.

Tu ce ținută preferi? Cui crezi că îi stă mai bine: Elena Gheorghe sau Lili Sandu?

Share

Asemănătoare