Gina Chirilă
Gina Chirilă 317
Crina Abrudan
Crina Abrudan 714

Cui îi stă mai bine - Gina Chirilă vs. Crina Abrudan

Verdict.ro
August 12, 2017
August 12, 2017

Costumul alb, din dantelă, este o alternativă potrivită unei rochii, iar vedetele de la noi se pare că s-au îndrăgostit de acest deux-piece Marie Ollie. La distanță de doar trei zile, Crina Abrudan și Gina Chirilă s-au afișat îmbrăcate identic, la două evenimente total diferite. Crina l-a purtat la un eveniment de modă, iar Gina… în cea mai importantă zi a viații ei, cea în care a spus „da”, la Starea Civilă. Interesant este faptul că ambele au ales sandale cu barete fine și ruj roșu, păstrând neutră zona accesoriilor. Însă Gina a punctat foarte bine cu acea voletă albă, un detaliu extrem de apreciat de stilistul nostru. Nouă ne plac ambele look-uri, astfel că vă invităm pe voi să vă votați preferata! Cine v-a plăcut mai mult? Gina sau Crina? Dați un click pe fotografia aferentă!

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !