0
0

Cui îi stă mai bine: Gina Pistol vs. Alexandra Stan

irina.letitia
August 6, 2018
August 6, 2018

”Pink is my new obsession” – un vers care pare că se potrivește de minune cu ținutele alese de Gina Pistol și Alexandra Stan. Amândouă au ales să poarte aceeași rochie roz, din pene.

Pe Gina o recunoaștem cel mai adesea după ținutele casual în timpul liber și după cele extrem de senzuale, când vine vorba despre apariții televizate și evenimente. Rozul însă nu este una din culorile specifice ei, motiv pentru care alegerea unei rochii roz intens, din pene, este una cu adevărat extravagantă pentru vedetă.

Alexandra Stan în schimb are un stil vestimentar nonconformist, cu alegeri inedite, colorate, iar rochia de față se încadrează în universul stilistic al artistei.

Ambele au simțit nevoia sublinierii taliei, printr-un detaliu metalic. Gina a ales un cordon auriu, iar Alexandra a mizat pe o borsetă metalizată.

Tu cui crezi că îi stă mai bine? Gina Pistol sau Alexandra Stan?

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !