Laura Calin
Laura Calin 57
Sandra Bendre
Sandra Bendre 413

Cui îi stă mai bine: Laura Călin vs. Sandra Bendre

Verdict.ro
December 7, 2017
December 7, 2017

O rochie extrem de feminină, neagră cu buline albe și simbolul superm al stilul retro – french: bereta roșie! Ce poate fi mai apropiat de imaginea romantică a franțuzoaicelor?

Laura Călin (V for Vintage) și bloggerița Sandra Bendre s-au lăsat cucerite de un stil vestimentar extrem de apreciat în prezent și au ales aceeași ținută retro chic: rochia midi, cu un design inspirat de moda anilor 30, căreia amândouă i-au accesorizat deja celebra beretă, un item foarte în vogă în această perioadă

Singura diferență vestimentară se situează în zona încățămintei. Laura a ales o pereche de cizme negre, din piele întoarsă, iar Sandra a preferat niște botine bijuterie.

Cui crezi tu că îi stă mai bine? Spune-ne ce variantă preferi, printr-un vot pe imaginea favorită!

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !