0
0

Cui îi stă mai bine: Prințesa Beatrice vs. Contesa de Wessex?

irina.letitia
June 12, 2019
June 12, 2019

Prinţesa Beatrice şi Sophie, contesa de Wessex s-au îmbrăcat identic, la un an distanţă. Prinţesa Beatrice, fiica Prinţului Andrew, cel de-al treilea copil al reginei Marii Britanii s-a inspirat din ţinuta aleasă de mătuşa sa Sophie, contesă de Wessex, soţia Prinţului Edward, cel de-al doilea copil al reginei Elisabeta.

Cui îi stă mai bine: Prințesa Beatrice vs. Contesa de Wessex?

 

Contesa de York şi-a sărbătorit bunica, pe regina Angliei, în cadrul  „Trooping the Colour”, evenimentul fastuos ce marchează aniversarea oficială a acesteia. Prinţesa Beatrice a ales pentru acest moment o rochie roz pudrat, cu o broderie fină pe mâneci, de la Emilia Wickstead.

O rochie foarte discretă şi potrivită evenimentului, căreia contesa i-a asorat o pălărie în acelaşi duo cromatic: neagră, cu o floare roz pal.

Nu mai departe de anul trecut, contesa de Wessex a purtat o rochie identică, de această dată în cadrul celebrei curse de cai Royal Ascot. Ca şi nepoata sa, Sophie a ales o pălărie în aceleaşi culoare cu rochia. Dovada că o rochie elegantă nu ţine cont de vârstă, dar şi că membrii casei regale împărtăşesc acelaşi gust vestimentar!

Tu cui crezi că îi stă mai bine: Prinţesa Beatrice sau Sophie, contesa de Wessex?

 

Share

Asemănătoare