649
191

Cui îi stă mai bine - Raluca Bădulescu vs. Crina Abrudan

Verdict.ro
November 1, 2017
November 1, 2017

Ce poate fi mai sexy decât o rochie neagră, lungă, cu inserții transparente? Ei bine, două vedete care adoră să afișeze ținute provocatoare, Raluca Bădulescu și Crina Abrudan s-au îmbrăcat… identic! O rochie ce necesită mare curaj pentru a fi purtată. Și nu numai curaj, ci și un trup perfect! O pisă în sine, rochia impune o accesorizare kinimală, fapt respectat, în mod surprinzător, chiar și de către Raluca. Trebuie să recunoaștem că ambele vedete arată extrem de bine, astfel că vă invităm pe voi să vă votați preferata. Cine poartă mai bine rochia transparentă? Raluca sau Crina? Dați un click pe fotografia aferentă preferatei voastre.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !