0
0

Cui îi stă mai bine: Sore vs. Mădălina Dorobanțu

irina.letitia
October 9, 2018
October 9, 2018

Ce se întâmplă când avem parte de o pereche perfectă de botine, în noul sezon de toamnă? Foarte simplu, vedetele se vor întrece în combinații vestimentare în tendințe, menite să demonstreze un simț estetic deosebit.

Da, vorbim despre niște botine pe care cu siguranță le-ai remarcat deja, fie în magazine, fie în ținutele vedetelor de la noi și nu numai. O pereche de ciocate cu toc înalt, într-un mix cromatic ce nu are cum să nu te inspire să creezi o ținută pe măsură!

De această dată, protagonistele rubricii ”Cui îi stă mai bine bine?” sunt două fashionsite convinse. Pe de o parte, Mădălina Dorobanțu, cunoscută pentru combinațiile stilistice eclectice, pigmentate cu piese IT ale momentului și cu o doză puternică de nonconformism.Pe de altă parte, Sore, care adoră hainele ce ies în evidență, dar și confortul și reușește să le mixeze cu succes pe cele două.

Ele au ales aceeași pereche de ciocate, pe care le-au purtat într-un mod similar. Asociate cu o pereche de jeanși deschiși la culoare și cu o asortare bej/maro în zona de sus.

Cine crezi că a făcut alegerea câștigătoare? Votează-ți și tu favorita, printr-un click pe ținuta preferată!

Share

Asemănătoare