Beauty

Culoarea anului 2020 pentru păr. Ce nuanțe poți purta

A. S.
October 17, 2019 16:50 PM

Culoarea anului 2020 pentru păr. Dacă îți dorești o schimbare de look în anul ce vine, este bine să știi că nuanțele cât mai naturale revin în forță, dar și noi tehnici de vopsire a părului. 

Tendințele în ceea ce privește culoarea părului vin și pleacă în fiecare sezon. Totuși, un păr cu aspect natural și sănătos este mereu la modă. Aceasta este și ideea pe care designerii și stiliștii mizează în 2020.

Din acest punct de vedere, culoarea anului la păr în 2020, pune mare accent pe culorile cât mai naturale. Blond cald sau șaten scorțișoară vor fi în trend în anul ce vine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Mühlberger ❤️ (@hairstyle.lisa) on

Citește și: BEAUTY TREND: PĂRUL DE CULOAREA LAVANDEI

 

Culoarea anului 2020 pentru păr. Reintepretarea balayage-ului

Totuși, pentru că în ultima perioadă s-a purtat foarte mult blondul și balayage-ul există o soluție mult mai natural și mai puțin costisitoare ce capătă contur în 2020.

O nouă metodă de vopsit părul a fost adoptată de tot mai multe vedete. Despre ce este vorba? Potrivit hair stiliștulor,  în ceea culoarea anului 2020 la păr este dată, de fapt de o tehnică. Este vorba despre deschiderea șuvițelor din față, cele care încadrează fața, pentru a oferi luminozitate.

Șuvițele trebuie să fie cât mai subtile și rafinate, pentru a se încadra perfect cu restul părului

Această tehnică îți evidențiază trăsăturile și, în același timp, îți lasă restul părului să crească natural. Necesită o întreținere minimă și va fi adoptată de foarte multe femei, în 2020.

Beyonce este una dintre vedetele care deja s-a aliniat acestei tendințe în cee ace privește culoarea anului 2020 la păr.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

„Am început să vedem că această tendință a devenit din ce în ce mai populară. Ceea ce a fost cu adevărat aprecia este că dă o nouă dimensiune balayage-ului, pentru că necesită o întreținere scăzută”, spun stiliștii citați de HarpersBazaar.

Această tehnică este ideală și dacă părul tău are o culoare mai închisă. Poți integra șuvițe deschise, fără a-ți deteriora părul cu decolorări repetate.

Culoarea anului 2020 la păr. Trucuri pentru păr vopsit sănătos

Un păr sănătos este întotdeuna un accesoriu de nădejde, indiferent de culoarea părului, tunsorile la modă sau coafura aleasă.

Atunci când te vopseşti, elimini stratul lipidic care îmbracă firul de păr. Acest înveliş natural face părul să fie moale şi strălucitor. În lipsa lui, părul este mai poros, de aceea apa îl afectează mai tare. Părul se îmbibă mai uşor, apa pătrunde mai în profunzime şi curăţă inclusiv pigmenţii de vopsea, dar şi balsamul sau masca de păr.

Nu sta prea mult sub duş. Căldura este un alt factor care afectează firul de păr. Foloseşte apă mai degrabă caldă, nu fierbinte. În plus, bazează-te pe produse dedicate părului vopsit.

Daca vrei ca părul tău să se revitalizeze poţi apela la vechiul truc care spune să pui o linguriţă de oţet în apa cu care îţi limpezeşti părul. Chiar funcţionează: oţetul dizolvă mineralele din apă, ceea ce înseamnă că părul nu se va încărca inutil, va arată mai strălucitor şi va fi mai mătăsos.

Citește și: CULOAREA ANULUI 2020 ÎN MODĂ. NUANȚELE PREDOMINANTE ÎN VESTIMENTAȚIE