Beauty

Culori de păr la modă în 2019! Iată sugestiile noastre

adelina.duinea
January 16, 2019 13:26 PM

O culoare de păr potrivit aleasă este capabilă să-ți schimbe complet imaginea! Culorile de păr la modă în 2019 îți vor lumina tenul și-ți vor accentua nuanța ochilor.

Culori de păr la modă în 2019

Culorile de păr la modă în 2019 îți vor oferi totodată o notă fresh și te vor scoate din anonimat. Dacă deja ești curioasă, află ca printre cele mai apreciate trenduri în materie de păr din 2019 se află nuanțele de blond căpșună, roșcatul orange și rozul prăfuit.

Pentru a afla care sunt tendințele sezonului de toamnă-iarnă 2018-2019 în materie de culori de păr, Unica a stat de vorbă cu un colorist. Anne Colorist, pe numele său Ana Maria Căldăraru, a dezvăluit cu lux de amănunte care sunt nuanțele de păr pentru toamnă-iarnă 2018-2019.

Citește și: Ce unghii se poartă în 2019! Ține pasul cu tendințele

La modă vor fi elementele de extravaganță și trecerea de la culoarea naturală a părului la nuanțele mai țipătoare. De exemplu, foarte apreciată este trecerea graduală de la rădăcina naturală la vârfurile vopsite în nuanțe de albastru, roz sau violet.

Șuvițele californiene, unde vârfurile sunt mai deschise decât rădăcinile continuă să fie la modă. O astfel de colorare creează efectul rădăcinilor crescute, care în urmă cu cinci ani lăsa impresia unui prost gust.

Citește și: Cel mai bun fond de ten pentru ten uscat! Te scapă de orice probleme

Culori de păr la modă în 2019: Blond-căpșună

Culori de păr la modă în 2019: Neon 

Culori de păr la modă în 2019: Roz pudrat

Culori de păr la modă în 2019: Roșcat orange

Citește și: Machiajul pentru rochia neagră