Beauty

Culorile anului 2020 pentru păr. Ce nuanțe se poartă

iulia.statie
June 13, 2020 10:00 AM

Unele coafuri necesită mai multă îngrijire ca altele. Se prea poate să obosești atunci când mergi să îți vopsești rădăcinile la fiecare șase săptămâni, însă, există vești bune pentru cele ce nu vor să irosească timp și bani pentru vopsirea părului așa des.

Pe aceeasi temaAshley Graham, modelul plus size, lansează noua colecție de costume de baie, pentru femeile cu forme

Pentru trend-urile din 2020 în materie de păr vorbim de naturalețe. Și chiar dacă sunt mai ușor de îngrijit, arată la fel de bine.

Deși nu toată lumea își schimbă nuanța așa de dramatic cum o fac celebritățile, este normal ca fiecare sezon să aducă ceva diferit, mai ales că în sezonul călduros încercăm nuanțe mai deschise, pe când în cel răcoros, opusul.

Pentru cele ce vor să își schimbe culoarea vara aceasta, hairstyliști celebrităților au vorbit cu publicația Bustle pentru a dezvălui care sunt cele mai mari trend-uri în materie de coafuri.

Brunetele se distrează mai tare

Dacă te așteptai ca în vară să optăm pentru culori deschise, stiliștii cred că nuanțele închise vor fi în trend-uri anul acesta. Krista Depeyrot, proprietara Salon Bisoux, spune că oamenii nu mai vor să aștepte după programări și își doresc să opteze pentru coafuri ce nu implică așa de mult timp.

Rădăcini la vedere

Până acum rădăcinile erau un lucru pe care fiecare voia să își ascundă, însă, Anthony Holguin, stilist la Nine Zero One, explică că acesta este trend-ul perfect pentru vară. Mai mult, rădăcinile arată bine la orice tip de culoare, așa că nu trebuie neapărat să te vopsești blondă.

Șuvițe

Șuvițele sunt așa de ușor de obținut, căci doar aplici o nuanță deschisă pe anumite părți ale părului, obținând o coafură inedită. Holguin recomandă ca în vară să nu ne vopsim așa de des, pentru a ne păstra naturalețea.

Bronde

Stilistul notează că schimbarea de coafură recentă a lui Kylie Jenner indică un alt trend din acest an, anume o combinație dintre blond și șaten. Această nuanță este perfectă pentru cele ce nu au timp de așteptat între programări, dar își doresc un păr strălucitor.

Balayage

Balayage-ul nu a ieșit niciodată din trend-uri, însă, anul acesta va deveni și mai popular. Este ușor de obținut, poți să petreci mai puțin timp la salon și de asemenea, te poți bucura și de rădăcinile tale naturale.

Nuanțe calde

Deși stiliștii spun că brunetul revine în trend-uri, aceștia dezvăluie că mai există un trend, anume șuvițele în nuanțe calde. Atât JLO, Gigi Hadid și Selena Gomez au îmbrățișat acest trend în diferite nuanțe, iar dacă ești blondă, poți să optezi pentru șuvițe mai închise decât culoarea ta. „Pentru cele ce au o nuanță de blond deschis, pot să opteze pentru șuvițe în blond bej, iar pentru cele ce au o coafură într-o culoare de blond auriu, pot încerca nuanțe de caramel.”, a explicat Holguin.