Beauty

Culorile iernii în materie de manichiură. Modele de unghii necovenționale

ioana pana
November 16, 2019 07:00 AM

Sezonul de iarnă nu vine doar cu schimbări în tendințele vestimentare, ci și în spectrul manichiurii. Iar dacă anul 2019 a fost anul neconvenționalului, de la haine, până la make-up și accesorii, de ce ar face modele de unghii excepție? 

Pe aceeasi tema5 make-up artiști de pe Instagram de care ne-am îndrăgostit

Culorile iernii în materie de manichiură nu sunt neapărat o noutate, căci este vorba despre nuanțele-cheie ale anului ce a ajuns la sfârșit, reiterate cu ajutorul unor modele creative.

Culorile iernii în materie de manichiură. Modele de unghii necovenționale

Verdele smarald

Deschidem lista culorilor iernii în materie de manichiură într-o notă distinsă, cu smaraldul. O nuanță extravagantă, care poate adăuga un plus de dichis oricărui look, așadar este un must la început de iarnă, în sezonul petrecerilor glossy. Puteți opta pentru o unghie vopsită integral cu această nuanță, sau pentru un model marble, ca în imagine.

Auriul

Este imposibil ca auriul să lipsească din contextul manichiurii în sezonul rece. Nu numai că trimite cu gândul la glamour-ul sărbătorilor de iarnă, ci și poate constitui un adevărat accesoriu statement într-o ținută care poate trece altfel, drept basic. O alternativă la unghiile aurii în întregime sunt modelele cu flăcări, asemenea acestuia, foarte de efect.

Argintiul

Un alt clasic în materie de manichiură de sărbători, argintiul merită a fi interpretat în sezonul de iarnă 2019. O variantă ideală pentru a evita căderea în plictisul dictat de clișeul unor fulgi de nea pe un fundal roșu, este constituită de un model reinterpretat, foarte fresh, cu steluțe negre pe fond argintiu.

Roșul și negrul

Nu, nu este vorba despre romanul lui Stendhal, ci despre o combinație de culori îndrăzneață, care va fura toate privirile iarna aceasta. Optați pentru modele cât mai creative și intrigante, asemenea acestuia din imagine, realizat pe unghii transparente cu gel.

Opalul

Opalul constituie pesemne una dintre cele mai faimoase culori în materie de manichiură. Fie că este vorba despre modelul clasic, fie că vei alege o variantă mai actuală, spre exemplu cu o linie aurie la baza unghiei și cu accente multicolore, cu siguranță nu vei da greș cu nuanța opal.

Urmărește galeria foto pentru mai multe modele de unghii inspiraționale și neconvenționale, pentru sezonul de iarnă 2019.