News

Cum a aflat Gigi Hadid că este însărcinată

iulia.statie
January 19, 2021 13:10 PM

Gigi Hadid a aflat că este însărcinată chiar la locul de muncă. Într-o nouă postare, modelul în vârstă de 25 de ani a povestit că știa că va avea un bebeluș după ce a defilat pe podiumul de la prezentarea Jaquemus ținută la New York Fashion Week în 2020.

Pe aceeasi temaAre sau nu operații estetice Gigi Hadid?

Gigi Hadid, detalii inedite despre sarcină

Un fan a întrebat-o: „Când ai defilat pentru Jacquemus, știai deja că ești însărcinată? Sau ai aflat după?” Modelul a decis să le spună totul fanilor despre momentul emoționant: „Da, am aflat cu o zi înainte de prezentarea Tom Ford.”, a zis ea, referindu-se la show-ul ce a avut loc la Paris Fashion Week în februarie 2020.

„Aveam o senzație de greață în culise, dar am învățat că pot să controlez acest lucru dacă mănânc încontinuu, așa că mama îmi împacheta gustări înainte de fiecare prezentare.”, a continuat Gigi, ce a devenit mămica unei fetițe de curând.

Gigi și Zayn au confirmat că au devenit părinți în septembrie 2020, dar încă nu au dezvăluit numele bebelușului. Ambele staruri au decis să facă anunțul emoționant pe rețelele de socializare. „Fetița noastră este aici, sănătoasă și frumoasă. A încerca să exprim în cuvinte despre cum mă simt acum ar fi o sarcină imposibilă. Dragostea pe care o simt pentru acest mic omuleț este peste înțelegerea mea. Recunoscător să o cunosc, mândru că o numesc a mea și recunoscător pentru viața pe care o vom avea împreună.”, scria cântărețul pe atunci.

Cum se descurcă Gigi Hadid și Zayn Malik cu bebelușul

Chiar dacă Gigi Hadid și Zayn Malik au decis să fie extrem de discreți cu privire la acest subiect, se pare că fetița lor le-a schimbat viața în bine. „Amândoi sunt atât de îndrăgostiți de fetița lor, încât acesta este un vis devenit realitate pentru întreaga familie. Gigi spune că faptul că au devenit părinți a fost cel mai bun lucru ce li s-a întâmplat vreodată. Li s-a oferit un scop comun și sunt foarte apropiați.”, a explicat o sursă.