News

Cum a ajuns Andreea Raicu să lucreze în televiziune și de ce a renunțat

iulia.statie
October 28, 2020 12:24 PM

Andreea Raicu a vorbit despre cum a ajuns să lucreze în televiziune, dar a explicat și motivul pentru care a decis să renunțe.

Pe aceeasi temaCu ei s-a iubit Andreea Raicu! Bărbații din viața vedetei TV

Andreea Raicu, despre cum a ajuns să lucreze în televiziune

În emisiunea ‚Nu există nu se poate’ difuzată la TVR2, moderată de către Andreea Marin, vedeta a povestit cum a ajuns să lucreze în televiziune, povestind că nu știa ce urma să se întâmple atunci când a mers la o probă. Andreea Raicu a prezentat emisiuni celebre, ce au consacrat-o în cariera sa, cum ar fi ‚Megastar’ și ‚Big Brother’.

”Am intrat în televiziune în urmă cu 20 de ani și îmi amintesc că am fost prima dată la o probă și m-am dus fără să știu ce o să se întâmple. Era pentru o emisiune de dimineață. Am luat proba și următorii 20 de ani i-am petrecut în televiziune creând momente și amintiri extrem de frumoase.”, a spus fosta prezentatoare, potrivit Click!.

„Nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge să fac televiziune, nu mi-am imaginat să petrec atâția ani într-un loc, pentru că atunci când eram mică mi-am dorit să fiu psiholog. Dacă stau să-mi amintesc, unul dintre filmele mele preferate era „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, un film total nepotrivit pentru un copil, dar eram atât de fascinată să înțeleg ce se întâmplă cu oamenii…”, a adăugat aceasta.

De ce a renunțat Andreea Raicu la televiziune

Totuși, după mulți ani în acest domeniu, Andreea Raicu avea tot ce își dorea și câștigase celebritatea, însă, aceasta a luat o decizie radicală, părăsind televiziunea pentru a se regăsi.

„Aveam tot ce îmi doream și aveam, cumva, viața la care visa toată lumea, adică acele elemente pe care dacă le ai ți se garantează o viață fericită. Aveam o carieră strălucită, eram celebră, aveam o situație financiară care îmi permitea să fac orice, oricând, aveam relația care părea perfecta, aveam o casă în care stăteam și care-mi plăcea foarte mult, puteam să călătoresc și să-mi cumpăr tot ce îmi doream eu.”, a mai spus aceasta, potrivit sursei menționate mai sus.

„Cumva, era viața din filme. Viața fără greșeală, dacă o priveai din exterior. Și cu toate astea, nu simțeam așa. Simțeam că lipsește ceva… Am facut multe ore de terapie, am citit foarte mult și tot nu înțelegeam ce lipsește. Și când te deschizi, viața îți aduce tot felul de oameni, tot felul de elemente și poți să gășești răspunsurile. Doar atunci când vrei…”, a explicat Andreea Raicu.