News

Cum a ajuns Laura Giurcanu să fie noul membru al emisiunii Vocea României

nicoleta.ispasescu
July 12, 2018 18:10 PM

Săptămâna aceasta au început filmările pentru cel noul sezon al celei mai bune competiții a vocilor! Dar cum a ajuns Laura Giurcanu să fie noul membru al emisiunii Vocea României? Să începem cu începutul.

Pe aceeasi temaGigi Hadid a dezvăluit ce meserie ar fi avut dacă nu ar fi avut succes în modeling

Sezonul cu numărul opt al emisiunii „Vocea României” va începe cu mai multe schimbări. Membrii juriului nu mai sunt aceiași și se pare că nu ar fi singura noutate. Pe pagina oficială de Instagram a emisunii a apărut acum ceva timp echipa emisiunii se va mări cu un membru, fiind vorba chiar despre Laura Giurcanu, fost model, actual vlogger de succes.

Dacă vă întrebați ce legătură are un model, sau un vlogger cu o competiție muzicală, ei bine, nici ei nu au știut să ne spună, anunțul publicat de ei fiind următorul: „Nu e antrenor, nici prezentator, dar va face parte din echipa Vocea Romaniei”. Rămâne să vedem, când se vor difuza emisiunile, ce anume a adus-o pe Laura în „familia” Vocea României.

Care sunt noii membri ai juriului Vocea României

După ce s-a speculat că Loredana Groza și Adrian Despot vor părăsi scaunele, informația a fost confirmată tot pe contul de Instagram.

În locul celor doi, alături de Smiley și de Tudor Chirilă, vor veni Irina Rimeș și Andra Măruță.