Fashion

Cum a apărut Billy Porter îmbrăcat la Gala Premiilor Oscar 2019! I-a lăsat pe toţi cu gura căscată

andreea voicu
February 25, 2019 13:05 PM

Gala Premiilor Oscar 2019 a avut loc duminică seară, la Los Angeles. Vedetele au impresionat prin ţinute scumpe şi extravagante, însă nici domnii nu s-au lăsat mai prejos.

Pe aceeasi temaIdilă secretă între Lady Gaga și Bradley Cooper? Relația celor doi o pune pe gânduri pe Irina Shayk

Cel care a atras toate privirile a fost actorul Billy Porter, la cea de-a ediție a Oscarurilor. Ca să nu treacă neobservat, el a ales să îmbrăce o rochie neagră.

Da, aţi auzit bine! Celebrul actor i-a lăsat pe toţi muţi de uimire după ce a apărut pe covorul roşu îmbrăcat într-o rochie neagră din catifea, la care a asortat un sacou negru, cambrat pe corp.

Cum a apărut Billy Porter îmbrăcat la Gala Premiilor Oscar 2019!

Billy Porter şi-a motivat alegerea vestimentară din noaptea Oscarurilor, precizând că întotdeauna a fost pasionat de modă.

„Întodeauna am fost inspirat de modă. Bunica și mama mea au fost mereu stilate. Am crescut iubind moda, dar au existat mereu limite în ceea ce privește felul în care mă puteam exprima. Când ești un gay de culoare, masculinitatea este pusă sub semnul întrebării. Am avut de-a face cu homofobie și în ceea ce privește alegerile mele vestimentare.

Mi-am ținut părerile ascunse pentru mult timp, pentru că am încercat să mă încadrez în cum spuneau ceilalți că trebuie să arăt. În «Kinky Boots», când mi-am pus tocurile, m-am simțit cel mai masculin cu putință. M-am simțit puternic să las această parte din mine liberă. Acum, ca parte din «Pose», sunt invitat pe covorul roșu și pot spune ceva prin hainele mele.

Scopul meu este să fiu o piesă de artă politică mergătoare de fiecare dată când ies. Ce este masculinitatea? Ce înseamnă asta? Femeile apar zi de zi în pantaloni, dar în momentul în care un bărbat poartă o rochie, mările se despart. Mi s-a întâmplat la Globurile de Aur, unde am purtat o capă roz. Acel outfit a schimbat totul pentru mine. Am avut curajul să trec peste bariere”, a povestit Billy Porter pentru revista Vogue.

 

View this post on Instagram

 

On our way to @theacademy awards with my handsome husband, @thesmithsociety just minutes before the red carpet. ?: @santiagraphy . . Styling by @sammyratelle / @rrrcreative Grooming by @heyannabee Styling Associate: @ashleymarienyc . . On Billy: Custom couture by @csiriano Jewelry by @oscarheyman On Adam: Tuxedo by @josephabboud Jewelry by @oscarheyman Watch by @andreolifinejewelry. #oscars2019 #academyawards

A post shared by Billy Porter (@theebillyporter) on