News

Cum a câștigat Antonia primii ei bani

iulia.statie
January 15, 2021 10:40 AM

Antonia este una dintre cele mai iubite artiste de la noi, se bucură de o familie frumoasă și trăiește o minunată poveste de dragoste cu Alex Velea. Fiecare piesă pe care o lansează este un hit, iar aparițiile sale sunt extrem de inedite, stilul vestimentar fiind bine pus la punct.

Pe aceeasi temaAntonia, despre lupta pentru a o aduce pe fiica ei în țară: „Situaţia prin care trec nu este una uşoară”

Cum a câștigat Antonia primii bani

Totuși, înainte de a deveni faimoasă, pe când locuia în America, Antonia reușea să câștige bani prin a sta cu alți micuți. Mama ei a povestit că era plătită de părinți pentru a avea grijă de copiii lor, dar și pentru a face curățenie. Antonia este recunoscută pentru frumusețea ei, așa că a fost contactată imediat de agenții de modelling, de unde strângea bani pe care mama ei îi punea într-un cont. Aceasta a folosit suma adunată pe când a ajuns în România.

„Se băteau părinţii din cartier pe ea ca să stea cu copiii lor. Pentru că, după ce copiii mâncau şi adormeau, ca să nu se plictisească, Antonia le strângea jucăriile, spăla vasele, făcea ordine. Normal că toţi o solicitau! Şi făcea 10 dolari pe oră! Eu îi puneam deoparte, într-un cont. Apoi, când făcea modelling, era plătită cu 1.000-1.200 de dolari. Iar la 18 ani avea în cont 12.000 de dolari pe care i-a folosit când s-a întors în România.”, a spus mama artistei, Denise Iacobescu, potrivit Unica, care citează Business Magazin.

Antonia a finalizat divorțul

Antonia formează un cuplu cu Alex Velea, iar cei doi au împreună doi băieței, Dominic și Akim. Artista mai are o fetiță, Maya, din fosta căsnicie. Artista și fostul partener au finalizat divorțul recent, după foarte mulți ani. Toată lumea se gândește la o viitoare nuntă între Antonia și Alex Velea, iar cântăreața a clarificat acest aspect.

„Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc.”, a spus artista pentru publicația Click!.