News

Cum a cerut-o Bogdan Vlădău în căsătorie pe Gina Chirilă

iulia.statie
June 26, 2020 11:11 AM

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău formează un cuplu demn de admirat, iar, de curând, aceștia au devenit părinți pentru prima oară, în familia lor venind o minunată fetiță, pe nume Katia.

Pe aceeasi temaGina Chirilă și Bogdan Vlădău, primele fotografii alături de micuța lor

Cum și-a cerut Bogdan Vlădău în căsătorie aleasa

Deși trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, nu înseamnă că nu au avut și momente inconfortabile de-a lungul anilor, mai ales că că Bogdan a vrut să o ceară pe aleasa lui într-un cadru frumos, însă, cineva i-a stricat declarația de dragoste.

„Ne-am strâns toți acolo, în mănăstire, este o biserică într-o biserică, ascunsă pe niște scări, unde se făceau slujbe pe timpul comunismului, când era ilegal să faci. Și la un moment dat a venit unul dintre părinții de acolo, care se ocupă de administrare, și a strigat foarte tare: ‘Și? I-a dat inelul?’. S-a făcut liniște, mie mi-a căzut fața. El se grăbea, avea senzația că a ajuns târziu și a pierdut momentul, când colo…”, a spus acesta în exclusivitate pentru revista Unica.

Gina Chirilă a devenit mămică de curând și a ales să o aducă pe lume pe Katia chiar într-un spital de stat, în plină pandemie. Deși aceasta a avut probleme în primele luni de sarcină, confruntându-se cu grețuri, în celelalte luni aceasta chiar s-a simțit foarte bine. Cât despre alegerea ei controversată, ea spune că nașterea a decurs exact cum și-a dorit.

„Grijile mele au fost legate de naștere în sine, pentru că inițial nu știam cum vor fi lucrurile. Am născut la un spital de stat, la Giulești. A fost foarte OK. Doamna doctor Andreea Velișcu mi-a făcut o operație impecabilă, nu am avut nicio complicație, după trei zile am plecat. S-au comportat toți cu mine perfect, a fost mai bine ca la privat. Multă lume m-a întrebat cum de am curajul să nasc la un spital de stat, însă am avut eu un presentiment și a fost exact așa cum mi-am dorit.”, a zis vedeta.

Mai mult, aceasta a explicat și de ce poartă corsetul, fanii punându-i această întrebare destul de des la ultimele fotografii postate.

„Am tras de mine și m-am ridicat din prima zi din pat, am purtat și port un corset recomandat de medic. Corsetul ajută enorm în recuperare, nu îl port doar în scopuri estetice, ci pentru că el chiar ajută.”, a spus Gina pentru publicația menționată mai sus.