News

Cum a 'cucerit-o' Meghan Markle pe Regina Elisabeta

andreea voicu
February 5, 2019 09:55 AM

Meghan Markle şi Regina Elisabeta au o relaţie specială sau cel puţin aşa se vede la fiecare apariţie publică a acestora.

Pe aceeasi temaBeauty Alert: Rihanna lansează o nouă nuanță în familia Gloss Bomb

De când a devenit soţia Prinţului Harry, au existat zvonuri conform cărora Ducesa de Sussex este în război cu Kate Middleton şi Prinţul William.

Prinţul Harry şi Meghan Markle nu mai locuiesc la Palatul Kensington, împreună cu cei doi, iar fanii au speculat că există anumite divergenţe între cele două cupluri regale.

Cu toate acestea, Ducesa de Sussex se înţelege de minune cu bunica lui Harry şi petrec foarte mult timp împreună. Se pare că Regina Elisabeta a fost încântată că Prinţul Harry a ales-o de soţie pe fosta actriţă.

Cum a ‘cucerit-o’ Meghan Markle pe Regina Elisabeta

Se pare că pe cele două le-au unit dragostea pentru câini, iar Regina a fost încântată că animalul ei de companie a îndrăgit-o imediat pe Meghan.

Mai mult de atât, Regina i-a dăruit lui Meghan mai multe domenii regale, demonstrând că are foarte mare încredere în ea.

De Crăciun, Regina Elisabeta a II-a a invitat-o pe mama ducesei de Sussex, Doria Ragland, să petreacă alături de ei la Sandringham.

Este un lucru rar ca o persoană care nu face parte din familia regală să participe la festivități. Potrivit unei surse citată de Mirror Online, această invitație a fost „un semn de respect din partea Reginei pentru Meghan”.