News

Cum a decorat Katy Perry camera fetiței

iulia.statie
August 18, 2020 09:00 AM

Later edit 27.08. : Katy Perry a nascut o fetita miercuri, 26 august si se numeste Daisy Dove Bloom.

Pe aceeasi temaCând plănuiesc să facă nunta Katy Perry și Orlando Bloom

Cum au decorat Katy Perry și Orlando Bloom camera bebelușului

Katy Perry abia așteaptă să nască și să își cunoască micuța, iar vedeta a pregătit camera ei superb, dezvăluindu-le fanilor alegerile sale pentru bebeluș.

În timpul live-ului său săptămânal numit ‚Small Sunday’, cântăreața a decis să le facă fanilor un tur al camerei copilului și să le arăte și hainele alese pentru micuță. Pe lângă rochițe și pantofiori, aceasta le-a dezvăluit admiratorilor săi și o salopetă personalizată cu fața logodnicului său, viitorul tătic, Orlando Bloom.

Aceasta le-a reamintit fanilor că poate să nască oricând în această vară și că abia așteaptă să își cunoască fetița. Orlando și Katy încă mai lucrează la camera bebelușului, iar cei doi au petrecut extrem de mult timp în casă în perioada pandemiei. Mai mult, o sursă dezvăluia pentru publicația People că artista a învățat mai repede „cum să fie mamă”, ținând cont că nepoții săi, în vârstă de 6 ani, 3 ani și 9 luni, dar și băiețelului lui Orlando cu fosta soție, Miranda Kerr, i-au fost mereu prin preajmă.

Ce nume au ales cei doi pentru bebeluș

De curând, vedeta dezvăluia că încă nu a ales un nume pentru bebeluș, așteptând să nască înainte de a face o alegere.

„Nu ne-am decis încă asupra unui nume, pentru că, avem opțiuni dar așteptăm să ne spună ea.”, a zis aceasta în timpul unei apariții la ‚Karson & Kennedy’.

Cât despre logodnicul ei, Orlando Bloom, acesta abia așteaptă să devină tătic pentru a doua oară: „Abia așteaptă să vină pe lume fetița. Toată lumea spune că fetele sunt mai atașate de tați, așa că probabil așa o să fie și la noi.”