Living

Cum a decorat Meghan Markle camera copilului

nicoleta.ispasescu
January 21, 2019 10:53 AM

Meghan Markle a ales să decoreze camera viitorului bebeluș regal într-o culoare diferit de restul camerelor pentru copii.

Ducesa de Sussex a optat pentru culori neutre pentru a decora camera bebelușului – gri și alb – în loc de tradiționalul albastru sau roz. Motivul este simplu: Meghan și Harry au hotărât să nu afle sexul bebelușului înainte ca acesta să se nască.

Expertul regal Katie Nicholl a declarat: ”Conform celor care ajută la renovarea noii reședințe, camera bebelușului va fi foarte modernă. Nu vă așteptați să vedeți roz sau bleu de bebeluș. Aparent, totul va fi în alb și gri, pentru că Meghan și Harry au hotărât că nu vor să știe sexul copilului”.

Cum a decorat Meghan Markle camera copilului

Kensington Palace a dezvăluit în luna octombrie că Meghan este însărcinată cu primul ei copil, dar nu a precizat dacă acesta va fi băiețel sau fetiță.

Se pare că nu doar publicul va fi ținut în suspans până când se va naște bebelușul regal, ci și cei doi părinți. Aceștia au decis să nu afle sexul bebelușului până la naștere.

Cu toate acestea, se știe deja că dacă primul născut va fi băiat, va avea numele de familie Mountbatten-Windsor și va fi cunoscut drept Duce de Dumbarton.

Dacă primul născut va fi fetiță, acesta va fi cunoscută drept Lady Mountbatten-Windsor.