News

Cum a depășit Andreea Marin momentele dificile din viață

iulia.statie
August 3, 2020 10:25 AM

Andreea Marin a vorbit într-un nou interviu despre momentele dificile și provocările pe care a trebuit să le înfrunte în viață.

Pe aceeasi temaAndreea Marin, despre evoluția sa vestimentară: „Îmi place să fiu feminină”

Cum a trecut Andreea Marin peste momentele grele

Fosta vedetă de televiziune a dezvăluit pentru exquisitetones.com cum a trecut peste anumite momente grele, dar și cum își ghidează micuța în viață.

„Cred că e o sămânță bună, sădită în mine de doi părinți îndrăzneți, romantici, dar și pragmatici, cu bun simț și dragoste de oameni și de viață. Apoi, pe mama am pierdut-o tânără. Când ea avea 36 de ani, iar eu 9, s-a stins în brațele mele. Tot universul siguranței mele s-a prăbușit într-o clipă și am cunoscut, apoi, provocările vieții, cu diverse probleme, deloc ușoare, până acum, la maturitatea celor 45 de ani. Continui să zâmbesc și să fiu pozitivă, dar știu ce înseamnă să fii un om încercat.”, a spus aceasta.

„De aici, poate, și aplecarea mea spre munca umanitară. Așa că viața, cu căile ei sinuoase, m-a învățat că trebuie să fiu capabilă de adaptare și de schimbare. Nu am avut de ales în acest sens. Dar o alegere care a stat în puterea mea a fost să mă ridic din genunchi, cu fruntea sus și cu spinarea dreaptă și să continui să sper, să văd lucrurile în lumină, să clădesc, în loc să mă las pradă deznădejdii sau sentimentelor negative. Aceasta este alegerea mea.”, a continuat ea.

Aceasta recunoaște că mereu a încercat să aibă gânduri pozitive, chiar dacă a fost încercată de-a lungul vieții: „Nu m-a interesat, din cioburile sparte ale vieții, decât să recuperez, mereu, părțile bune, pe care să mă bazez în a reconstrui puzzle-ul unui nou drum, înzestrându-l, îmbogățindu-l, dându-i chip nou și utilități multiple. Mereu am spus: din puțin voi scoate mai mult decât a fost înainte. Cred că sunt construită așa, m-am născut cu acest spirit pozitiv, nu totul se poate educa.”

Cum își ghidează Andreea Marin fetița în viață

Andreea Marin spune că fetița ei îi seamănă mult și încearcă să o ghideze, dar, lăsând micuța să își facă propriile alegeri:  „Îi sunt alături, dar ea trebuie să facă propriile alegeri, să își croiască propriul drum. Îmi seamănă mult și sunt tare mândră de ea. E sufletul meu.”

Vedeta are un suflet frumos, lucru de care toată lumea și-a dat seama. Dar ce o face fericită? „Dragostea, în toate formele ei. Dragostea de viață, de oameni, de fapte frumoase, de natură. Și credința.”, a spus ea în exclusivitate pentru publicația menționată.