News

Cum a fost cerută Andra în căsătorie! Cătălin Măruţă a dezvăluit tot

andreea voicu
April 30, 2019 10:28 AM

Cătălin Măruță și Andra formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi s-au căsătorit după trei ani de relație și mulți mai mulți de prietenie. În 2008, într-o zi de august, cei doi și-au unit destinele la Târgu-Jiu, în prezența a 600 de invitați.

Pe aceeasi temaCatalin Maruta a vorbit despre al treilea copil. Acum totul este clar

Cătălin Măruță și Andra au împreună doi copii superbi, pe David şi Eva Maria, care le umple sufletele de bucurie.  Artista şi prezentatorul tv s-au cunoscut la mare şi de atunci au ales să rămână împreună.

Cum a fost cerută Andra în căsătorie! Cătălin Măruţă a dezvăluit tot

‘Ne-am sărutat prima oară la mare, într-o seară frumoasă, și atunci ne-am dat seama că ne mai leagă ceva în afara altor preocupari și gânduri comune: tandrețea, pasiunea. Am înțeles că suntem atât de potriviți unul pentru celalalt. Cătălin vorbește cel mai frumos despre mine și relația noastră a evoluat frumos în timp, pentru că, vorba cântecului, iubirea schimbă tot și, mai mult, ea ține oamenii împreună chiar și după ani buni de când sunt împreuna’, a mărturisit Andra.

În schimb, Cătălin Măruţă a povestit cum a cerut-o în căsătorie pe frumoasa solistă.

‘Îi făceam mereu declarații de dragoste, dar am vrut ca la căsătorie să fie martori și cei din familie, așa că am scos inelul la o masă la care erau și părinții. Mi s-a părut mai inspirat așa, să ne bucurăm toți de moment, de răspunsul ei. Bine că a spus „Da, că altfel aș fi avut mulți martori la un moment cam… ciudat!’, a adăugat şi prezentatorul tv, conform VIVA!

 

View this post on Instagram

 

Sa nu uitam ca oricate bucate am avea pe masa, orice cadouri am primi, familia e totusi cea mai importanta. Sa avem grija de ai nostri! Paste fericit, dragilor! ❤️ @evamaruta @marutadavid @catalin_maruta

A post shared by Andra (@andra) on