News

Cum a fost cerută Andreea Berecleanu de soție

adelina.duinea
December 19, 2018 13:44 PM

Extrem de discreți cu viața lor de familie, Andreea Berecleanu și Constantin Stan au acceptat să vorbească în numărul din ianuarie al revistei VIVA! despre relația lor. Cuplul a făcut și o incursiune în viața profesională, având multe secrete de împărtășit. Fiecare dintre ei a depășit, deja, un sfert de secol de carieră și sunt adevărați profesioniști în domeniile lor de activitate.

Cum a fost cerută Andreea Berecleanu de soție

Întrebată despre felul în care a fost cerută în căsătorie, Andreea a mărturisit: „Constantin m-a cerut în căsătorie imediat după ce am devenit un cuplu. Din respect pentru copiii mei, am amânat răspunsul DA, pe care, oricum, Constantin îl știa și îl simțea.

După trei ani de conviețuire, noi doi și copiii, am decis că este momentul potrivit pentru acest pas. Și am avut dreptate. Copiii mei erau pregătiți și au primit vestea firesc și cu multă bucurie.”

În privința celor doi copii ai săi, Andreea a dezvăluit că nu a simțit că le-ar fi fost deloc greu să-l accepte pe Constantin în viețile lor. „Constantin este un om corect și iubitor, cald. Era imposibil să-l respingi. Petru avea 8 ani, Eva avea 12. Erau încă mici, personalitatea lor începea să prindă contur și aveau nevoie de un reper puternic, în afară de cel al mamei.”

Citește interviul integral în numărul din ianuarie al revistei VIVA!, desponibil de azi, 19 decembrie, la toate punctele de difuzare a presei.