News

Cum a început relaţia dintre Cara Delevingne şi Ashley Benson

andreea voicu
August 14, 2019 16:22 PM

Cara Delevingne a vorbit pentru prima dată despre relaţia cu Ashley Benson. Cele două sunt împreună de mai bine de un an, dar au încercat să îşi ţină relaţia departe de ochii curioşilor.

Pe aceeasi temaCara Delevingne apare în noua campanie Puma Bodywear

Cum a început relaţia dintre Cara Delevingne şi Ashley Benson

Cara a declarat că nu a căutat să aibă o relaţie cu Ashley şi că totul a venit de la sine. În plus, ea a vorbit şi despre sexualitatea sa. Modelul a precizat că mult timp şi-a negat atracţia pentru femei, pentru că nu a vrut să fie catalogată drept diferită.

‘Nu vorbesc doar despre sex pentru sex. Vorbesc despre experiență, fie că este abuz sau confuzie, pozitiv sau negativ. Am fost introdusă în acest subiect la 14 ani. Mama a decis să-mi spună că Tatăl Crăciun nu este real. Iar eu mă gândeam că momentul pe care l-a ales este groaznic’, a povestit Cara Delevingne.

Luna trecută, celebrul model i-a declarat iubirea lui Ashley, într-un discurs emoționant

Trebuie să-i mulțumesc încă unei femei foarte speciale din această încăpere, știe ea cine este. Una dintre persoanele care m-au ajutat să mă iubesc când aveam cea mai mare nevoie. Mi-a arătat ce înseamnă dragostea adevărată și cum să o îmbrățișez, ceea ce este mult mai greu decât îmi imaginam’, a declarat Cara.

‘Sunt incredibile împreună. Întotdeauna fac lucruri mici, simple, una pentru cealaltă și totul pare atât de natural și simplu. Se iubesc foarte mult.’, au declarat apropiaţii celor două.