News

Cum a motivat Justin Timberlake faptul că a fost surprins cu o altă femeie

iulia.statie
December 5, 2019 16:21 PM

Justin Timberlake a rupt tăcerea în sfârșit, după ce a fost văzut ținându-se de mână cu actrița Alisha Wainwright.

Pe aceeasi temaCe părere are Jessica Biel despre imaginile cu Justin Timberlake alături de o altă femeie

Artistul, în vârstă de 38 de ani, a ales să își ceară scuze într-un mod public față de soția sa, Jessica Biel, printr-o postare pe Instagram.

„Mă feresc de bârfe cât de mult pot, dar simt că pentru familia mea este important să clarific zvonurile ce rănesc oamenii pe care eu îi iubesc”, a scris acesta.

Cum a motivat Justin Timberlake faptul că a fost surprins cu o altă femeie

„Ca să fiu clar – nu s-a întâmplat nimic între mine și colega mea. Am băut prea mult în seara aceea și îmi regret comportamentul. Ar fi trebui să știu mai bine. Acesta nu este exemplul pe care vreau să il dau fiului meu.”, a continuat Justin.

„Îmi cer scuze față de soția mea minunată și față de familia mea pentru că i-am pus într-o situație foarte jenantă și o să mă concentrez pentru a fi cel mai bun soț și tată.”, a adăugat Timberlake.

„Sunt foarte mândru de faptul că lucrez la o producție așa cum este Palmer. O să continui acest film. Abia aștept ca oamenii să îl vadă.”, a spus artistul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Timberlake și Biel s-au căsătorit în Italia, în 2012, după cinci ani de relație. Cei doi au împreună un fiu, Silas, 4 ani.

Știrile ce îl înfățișau pe Justin alături de co-star-ul său din Palmer, Alisha Wainwright, în timp ce se țineau de mână, au luat cu asalt internetul.

Într-o poză apărută, Wainwright avea o mână pe genunchiul actorului iar în altă poză cei doi se țin de mână.

Totuși, o sursă ce era prezentă acolo le-a spus celor de la People că orice s-ar fi întâmplat acolo a fost „complet inocent”

„Era un balcon plin de oameni și nimic nu se întâmpla. El filma pentru producția Palmer, cei doi joacă în același film, se înțeleg bine și toată lumea era acolo pentru a petrece timp împreună”, a dezvăluit sursa.