News

Cum a petrecut Catrinel Menghia perioada de izolare și ce pregătește pe viitor

iulia.statie
November 17, 2020 18:20 PM

Catrinel Menghia a făcut dezvăluiri despre familia, viața amoroasă dar și tot ce pregătește pe plan profesional într-un nou interviu. Aceasta a explicat că a pus rudele pe primul loc, având grijă să nu fie implicată în proiecte ce o pot ține departe de cei dragi.

Pe aceeasi temaCatrinel Menghia și-a aniversat fetița! Micuța a împlinit 1 anișor, iar mama ei i-a organizat o petrecere cu fast

Cum a petrecut Catrinel Menghia perioada de izolare

Vedeta a povestit că începutul pandemiei a fost grea pentru ea și cei dragi, luptându-se cu frica și anxietatea, la fel ca mulți alți oameni. „Nu a fost chiar ușor, în primăvară am tra­versat cu toții o stare de șoc, aveam sentimentul că vine sfârșitul lumii. Eram crispați, anxioși, ne era și frică să ne uităm la televizor. S-a mai adău­gat și faptul că partenerul meu de viață e ipohondru, o boală căreia nu-i dădeam impor­tanță, abia evenimentele de anul ăsta au acti­vat-o cu adevărat și am văzut cât de multă sufe­rință îi aduce și cât de chinuitoare e și pentru noi. Nu mai puteam nici să strănut normal, că mă trezeam cu o sută de întrebări.”, a dezvăluit Catrinel Menghia în exclusivitate pentru Formula AS.

De asemenea, ea și apropiații săi aveau alte planuri pentru locația în care își doreau să petreacă lunile de izolare, dar, din păcate, au fost prinși în Roma: „Izolarea ne-a prins în Roma. Nu am mai apucat să plecăm unde vo­iam, un loc între Monte Carlo și Toscana, unde e aer curat și unde am și mers și stat toată vara, după ce s-au ridicat restric­țiile. A fost teribil, ne băteam care să plimbe câinele, ca să ieșim la aer.”

Catrinel a povestit despre faptul că și-a pus familia pe primul loc, iar acum se bucură că poate să primească proiecte dedicate ei și să aleagă ce refuză și ce acceptă din punct de vedere profesional, fără a petrece mult timp departe de cei dragi ei.

„Pentru mine, fa­mi­lia a fost mereu pe pri­mul loc nu doar acum. Fostul meu soț era ge­nul carierist, mă împin­gea mereu de la spate: „Hai, de ce să nu faci și reclama asta?”, „Cum să nu fii în Sports Illus­trated?”, „Tu de ce să nu prezinți pentru Vic­toria’s Secret?”. În schimb, Massimi­lia­no, partenerul meu actual, vine din sudul Italiei, unde oamenii sunt mai atașați de ideea de familie.”, a povestit ea.

„De când suntem îm­preună, de zece ani, noi avem un pact, să nu iau mai mult de două, trei proiecte de modelling pe lună, ca să nu trebuiască să trăim o relație la distanță. Din fericire, am avut luxul de a alege. Nu mai sunt nevoită să merg la castinguri. Îmi per­­mit să aștept oferte care îmi sunt de­dicate, care de cele mai multe ori sunt oferte foarte bune. Mai greu e să zic nu.”, a adăugat aceasta.

Ce afacere își va deschide Catrinel Menghia

Vedeta s-a bucurat de faptul că a avut-o pe sora ei alături, iar cele două pregătesc o afacere împreună, achiziționând chiar un bar și apucându-se de renovări.

„Da, și m-am bucurat enorm să o am lângă mine. Eu am plecat la 16 ani de acasă, ea a plecat la 18 ani, cu o bursă de studii în America. De atunci ne-am văzut doar câte o dată pe an, de două ori maximum. La finalul anului trecut, a venit să ne vadă în Italia, s-a îndrăgostit de familia noastră și și-a prelungit un pic șederea. Apoi a venit pandemia și ne-a prins împreună.”, a spus Catrinel Menghia pentru publicația menționată mai sus.

„Iar când s-a dat drumul la circulație din nou, America s-a prăbușit sub scandaluri, încât a de­cis că e mai bine pentru ea să înceapă o viață aici. Ca să o convingem să rămână, i-am și propus un business împreună, fiindcă Lorena a făcut studii de business management în Ame­rica. Am achiziționat un bar la un preț de criză, care ar fi fost de negândit înainte. Până e gata renovarea, sperăm să treacă și pandemia.”, a continuat ea.