News

Cum a petrecut Kim Kardashian după ce a depus actele de divorț

iulia.statie
February 25, 2021 13:43 PM

Kim Kardashian și Kanye West sunt urmăriți peste tot în această perioadă, după ce vedeta a decis să depună actele de divorț. La doar câteva zile după ce aceasta a luat decizia de a se despărți de soțul ei, vedeta a petrecut o seară frumoasă alături de prietenele sale pentru a-și lua gândul de la schimbările din viața sa.

Pe aceeasi temaCe mesaje șocante a transmis Kanye West despre Kim Kardashian și Kris Jenner

Alături de cine a fost văzută Kim Kardashian după ce a depus actele de divorț

Se pare că vedeta de televiziune a decis să meargă alături de Kourtney Kardashian, Stephanie Shepherd și LaLa Anthony în Beverly Hills la restaurantul Matsuhisa pentru a se bucura de o cină liniștită. „Kim stătea la o masă de șase persoane, lângă Kourtney. Au comandat diferite tipuri de sushi și au împărțit totul. Părea relaxată și fericită. Râdea cu prietenele sale și făcea poze.”, a spus o sursă ce le-a văzut pe acestea.

Mai mult, LaLa Anthony chiar a dezvăluit un videoclip din seara aceea, unde haistylist-ul Arrogant Tae a primit o surpriză chiar din partea vedetei Kim Kardashian. „Kim părea că se bucură pentru că este în oraș și socializează cu prietenii. A plecat alături de grup după ce și-a terminat cina și avea un zâmbet larg pe față.”, a adăugat sursa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ℒᎯ ℒᎯ (@lala)

Kim Kardashian și Kanye West divorțează după șase ani de căsnicie

În ultimele zile, relația dintre Kim Kardashian și Kanye West a fost extrem de mediatizată. Vedeta a decis să depună actele de divorț după șase ani de mariaj, iar aceasta se bucură de sprijinul familiei sale. În același timp, Kim și fostul partener își vor crește împreună micuții.

„Chiar dacă Kim și Kanye sunt despărțiți de câteva luni, a fost greu pentru Kim să depună actele pentru divorț. Ea a petrecut săptămâna având grijă de ea și de copii. Ea petrece timpul cu mama ei, surorile sale și nu muncește. Toată lumea o sprijină. Kim se simte norocoasă pentru că are alături familia sa mare.”, a dezvăluit o sursă pentru publicația People.

„Nu există dramă între Kim și Kanye. Ea este dezamăgită pentru că nu au putut să își dea seama de cum ar putea să rămână căsătoriți. Dar este nevoie de doi oameni pentru un mariaj fericit. Kim a simțit că el nu vrea să muncească și să facă anumite compromisuri.”, a zis sursa.