News

Cum a primit Valentina Pelinel vestea că va naşte iar singură. Ce a făcut Cristi Borcea

andreea voicu
February 8, 2019 16:38 PM

Lovitură dură pentru Cristi Borcea, fostul boss de la Dinamo! El a aflat joi seară că a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor din Mamaia. Vineri dimineaţă (8 februarie), el s-a predat autorităţilor.

Pe aceeasi temaAntonia, despre lupta pentru a o aduce pe fiica ei în țară: „Situaţia prin care trec nu este una uşoară”

La aflarea veştii, Cristi Borcea a fost devastat şi s-a gândit în primul rând la Valentina Pelinel, soţia lui, care va naşte iar singură, pentru a doua oară.

Cum a primit Valentina Pelinel vestea că va naşte iar singură

‘Vestea că va merge la închisoare a căzut ca un șoc pentru Borcea. El fusese achitat la «fond», iar acum a mai luat niște ani buni. Mai întâi, s-a uitat în gol mai multe momente, după care a repetat «Copiii mei, copiii mei!».

N-a plâns, nu e genul, dar avea o privire întunecată. A luat-o pe Valentina în brațe, a sărutat-o și a mângâiat-o pe pântece Mai întâi, s-a uitat în gol mai multe momente, după care a repetat «copiii mei, copiii mei!»”, au mărturisit apropiaţii Valentinei Pelinel şi a lui Cristi Borcea, pentru Libertatea.

Mai mult de atât, Cristi Borcea a făcut tot posibilul să nu o supere pe Valentina Pelinel, ţinând cont de faptul că este pe punctul de a naşte a doua oară. În seara în care a aflat că îşi va petrece următorii 5 ani după gratii, Cristi Borcea a vrut să lase totul în ordine acasă.

”A dat dispoziții să se aibă grijă de Valentina, de copii, de familie. Au venit și câțiva prieteni apropiați la el acasă, printre care Victor Becali”, mai scrie sursa citată mai sus.

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea au devenit o familie anul trecut, în luna septembrie. Cununia civilă au făcut-o în România, iar cea religioasă în Ungaria. Cei doi sunt părinţii unui băieţel de doi ani, pe nume Milan Cristian.