News

Cum a reacționat Chris Brown atunci când a aflat că Rihanna este din nou singură

iulia.statie
January 19, 2020 14:20 PM

Evident, toate privirile au fost asupra lui Chris Brown după ce s-a aflat că Rihanna și iubitul ei, Hassan Jameel, s-au despărțit. Mai mult, Chris a fost foarte atent la zvonuri și a aflat vestea!

„Chris încă vrea să afle totul despre Rihanna, iar veștile privind despărțirea ei înseamnă foarte mult pentru el.”, le-a dezvăluit o sursă în exclusivitate celor de la HollywoodLife.

Totuși, situația este puțin complicată. Brown abia a devenit tată pentru a doua oară, iar mulți speculează că între el și Ammika ar fi ceva mai mult decât o simplă înțelegere între părinți.

„Nu este o sincronizare bună, pentru că el se înțelege foarte bine cu Ammika. Ei încearcă să vadă unde îi poate duce viața, iar dacă Rihanna va interveni între cei doi orice șansă la o relație între ei s-ar nărui.”, a spus sursa.

Zvonurile privind idila dintre artist și Ammika au luat cu asalt internetul încă din 2015, însă Chris a mai avut relații și cu alte femei de atunci. Totuși, de când ea a adus pe lume un băiețel, fanii au observat că aceștia au început să poarte inele identice, acestea simbolizând o logodnă secretă.

Cum a reacționat Chris Brown atunci când a aflat că Rihanna este din nou singură

„Rihanna este prima dragoste, ar fi un vis devenit realitate pentru Chris dacă ei s-ar împăca.”, a continuat sursa.

Conform unui apropiat al celor doi, acest lucru este puțin probabil să se întâmple. „Toată lumea speră că Brown este destul de inteligent ca să realizeze că nu se va întâmpla. Este greu totuși să nu se gândească la Rihanna.”, a spus o a doua sursă.

Acum 11 ani, un scandal a pornit între cei doi și a escaladat rapid, Chris devenind extrem de violent cu artista. Bineînțeles, cei doi s-au despărțit atunci, însă au continuat mai târziu relația pentru încă un an.

„El chiar a iubit-o pe Rihanna, deci vrea să știe cu cine este ea împreună. Este foarte greu pentru el, însă trebuie să își trăiască viața, este tatăl a doi copii și trebuie să treacă peste fosta relație. Dacă Rihanna este fericită, el o să se simtă mulțumit. Chris mereu va avea un loc în inima sa pentru artistă.”, a adăugat sursa.