News

Cum a reacționat Familia Regală când a aflat că Meghan Markle a pierdut sarcina! Regina Elisabeta, profund îndurerată

iulia.statie
November 26, 2020 12:15 PM

Ducesa de Sussex a dezvăluit într-un eseu pentru publicația The New York Times că ea și Prințul Harry au pierdut un bebeluș în luna iulie.

Pe aceeasi temaAverea Reginei Elisabeta a-II-a: cât va moșteni primul copil al lui Meghan Markle și Prințul Harry

Familia Regală, profund îndurerată după ce Meghan Markle a pierdut sarcina

În eseu, Meghan a detaliat cum ea a ținut sarcina în secret, până în momentul în care a pierdut bebelușul în vară: „Gătește micul dejun. Hrănește câinii. Ia vitamine. Găsește șoseta pierdută. Scoate creionul de sub masă. Mi-am prins părul într-o coadă înainte să îmi iau fiul din pătuț.”, a scris Ducesa.

„După ce i-am schimbat scutecul, am simțit o crampă dureroasă. Am căzut pe podea cu el în brațe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne menține pe amândoi calmi, iar tonul vesel era într-un contrast puternic cu sentimentul că ceva nu era în regulă.”, a spus aceasta.

„Știam, în timp ce îmi strângeam în brațe primul născut, că îl pierdeam pe al doilea. Câteva ore mai târziu, eram pe un pat de spital, ținându-mă de soțul meu. A pierde un copil reprezintă a purta o durere aproape insuportabilă, trăită de mulți, dar discutată prea puțin.”, a zis aceasta.

Familia Regală nu va face comentarii

Potrivit publicației The Daily Beast, Familia Regală știa că Meghan a pierdut sarcina înainte ca eseul ei să fie publicat. Noile vești au șocat și îndurerat pe toată lumea, mai ales că nimeni nu știa că Meghan este însărcinată, deși existau câteva bănuieli cu privire la a doua sarcină.

Biroul Reginei Elisabeta a declarat că aceasta nu va face niciun comentariu, iar oficialul Prințul Charles a explicat că nici el nu va dori să spună ceva despre această suferință. În plus, biroul Prințului William a dezvăluit că nu va exista vreun comentariu din partea sa.

Între timp, o sursă a dezvăluit că există multă suferință în Familia Regală cu privire la pierderea de sarcină a Ducesei. „Există multă tristețe în familie.”, a explicat un apropiat. Toți seniorii regali consideră că tot ce s-a întâmplat este o problemă personală, așa că nu vor exista comentarii din partea lor.