News

Cum a reacționat Familia Regală când a aflat că Meghan Markle și Prințul Harry așteaptă al doilea copil

iulia.statie
February 15, 2021 12:11 PM

Toată lumea a fost încântată atunci când Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că așteaptă al doilea copil. Totuși, cei doi, ce au renunțat la titlurile și îndatoririle regale, au avut parte și de reacția Familiei Regale.

Pe aceeasi temaCele mai frumoase rochii purtate de Meghan Markle în sarcină

Când a aflat Familia Regală că Meghan Markle este însărcinată pentru a doua oară

Prințul Harry și soția sa trăiesc cele mai frumoase momente, după ce fosta actrița a suferit un avort spontan în vara anului trecut. După ce au trecut prin această provocare extrem de dureroasă, iată că aceștia au decis să meargă mai departe și să anunțe că așteaptă un al doilea bebeluș, ce vine la mai puțin de doi ani de la nașterea băiatului lor, Archie, ce va împlini 2 anișori pe 6 mai.

„Putem confirma că Archie va fi un frate mai mare. Ducele și Ducesa de Sussex sunt extrem de fericiți pentru că așteaptă al doilea copil.”, a dezvăluit un reprezentant al cuplului, iar imediat după, a fost dezvăluită o fotografie în care burtica fostei actrițe este pusă în evidență, ea purtând o superbă rochie diafană semnată Carolina Herrera, făcută pentru ea pe când era însărcinată cu primul copil.

Ce reacție a avut Familia Regală

Se pare că familia Prințului Harry a aflat frumoasele vești. Regina Elisabeta și soțul ei, Prințul Philip, dar și Prințul Charles, știau despre sarcină cu mult înainte ca aceasta să fie dezvăluită în toată lumea. „Majestatea Sa, Regina, Ducele de Edinburgh, Prințul de Wales și întreaga familie este fericită și le dorește tot binele.”, a spus un reprezentant al Palatului Buckingham pentru NBC News.

Pe lângă anunțul emoționant, a fost postată și fotografia menționată mai sus, făcută chiar de o prietenă a cuplului, fotografa Misan Harriman, ce a spus despre cei doi: „Cu arborele în spatele lor și grădina ce reprezintă fertilitatea, viața și ideea de a merge înainte, ei nu au avut nevoie de o direcție pentru că au mers prin viață ca și suflete pereche absolute.”