News

Cum a reacționat Familia Regală când s-a aflat că Meghan Markle și Prințul Harry vor lucra pentru Netflix

iulia.statie
January 27, 2021 10:40 AM

Poate că Meghan Markle și Prințul Harry merg înainte cu viața lor, dar Familia Regală nu este prea mulțumită de modul în care aceștia și-au gândit viitoarele cariere.

Pe aceeasi temaBeyoncé, subiectul unui nou documentar marca Netflix? Iată ce spun zvonurile

Familia Regală, nemulțumită de acordul dintre Meghan Markle, Prințul Harry și Netflix

Publicația ET notează faptul că aceștia vor produce seriale și filme pentru Netflix, în care vor fi incluse programe pentru copii și documentare. Familia Regală nu este chiar mulțumită de tot ce fac Ducii de Sussex privind viața lor profesională, pentru că toată lumea s-a decis să existe un an până fac următoarea mișcare de la renunțarea la titlurile regale.

„Viețile noastre, independente una de cealaltă, dar și ca și cuplu, ne-au ajutat să înțelegem puterea spiritului uman: curaj, dar și nevoia de conexiune. Deși prin munca noastră cu diverse comunități am adus lumină asupra oamenilor și cauzelor din întreaga lume, ne vom axa pe crearea de conținut care să informeze și să dea speranță.”, au zis cei doi printr-un comunicat de presă.

„Ca noi părinți, realizarea de programe pentru familie are o importanță majoră pentru noi, la fel cum au și istorisirile puternice prin puncte de vedere obiective și adevărate. Suntem încântați să lucrăm cu Ted (Sarandos, co-director executiv și director de conținut pentru Netflix) și echipa de la Netflix a cărei acoperire fără precedent ne va ajuta să împărtășim conținut de impact.”, au continuat ei.

Mai mult, această nouă atenție pe care ei o primesc ar putea distrage publicul de la munca pe care alți seniori regali o fac.

Fratele lui Harry, Prințul William, și soția sa, Kate Middleton, au lucrat din greu în timpul pandemiei de coronavirus împreună cu organizațiile caritabile și au încercat să le acorde sprijin oamenilor din Marea Britanie și Commonwealth, la fel ca și tatăl Prinților, Prințul Charles și mama lor vitregă, Camilla.

Ce spun experții regali despre noul lor loc de muncă

Expertul regal, Katie Nicholl, a explicat pentru publicația menționată de ce unii membrii ai Familiei Regale ar putea să fie deranjați de acordul făcut de Meghan și Harry: „Există unele persoane îngrijorate de faptul că ei vor încasa bani de pe urma legăturilor regale.”

„Surse apropiate ale cuplului îmi spun că aceștia sunt foarte convinși că tot ceea ce fac va fi într-un ton respectuos față de Regină și Monarhie. Nu va fi în stilul ‚The Crown’ sau al unui documentar regal. Dacă există îngrijorări la Palat, aceștia vor clarifica că nu există motive pentru așa ceva.”, a zis ea.