Beauty

Cum a reușit Ciara să slăbească 13 kilograme. Vedeta și-a dezvăluit secretele

Camelia
May 4, 2023 12:48 PM

În timp ce mulți oameni s-au străduit să își mențină un stil de viață sănătos încă de la începutul pandemiei de coronavirus, Ciara și-a dorit să aibă parte de o schimbare imensă în viața ei și nu s-a mai uitat în spate de când a luat această decizie.

Pe aceeasi temaAnca Serea, dezvăluiri despre situația financiară a familiei sale și al șaptelea copil

Cum se menține în formă Ciara

Ciara, ce a devenit mămică pentru a treia oară în iulie 2020, a reușit să slăbească 13 kilograme fără să se înfometeze și este hotărâtă să nu se oprească aici. Vedeta a devenit ambasador WW, lucru ce a făcut-o să îmbrățișeze un stil de viață mult mai sănătos. „Am fost extremistă când venea vorba de slăbit. WW mi-a oferit un mod creativ pentru a construi un stil de viață sănătos.”, a zis cântăreața.

„Cred că faptul că te poți bucura de mâncare bună întotdeauna surprinde oamenii, deoarece, de obicei, se consideră că ar trebui să existe un plan extrem, unde nu poți mânca nimic în afară de țelină și morcovi.”, spunea vedeta pentru InStyle.

Deși Ciara nu se dă în lături din a mai mânca uneori și mâncare nesănătoasă, încearcă să facă un efort pentru a-și crea un meniu folosind ingrediente sănătoase. Aceasta nu a ascuns faptul că nu uită de produsele ei preferate, explicând pentru Oprah într-un interviu pentru WW că a mâncat în vacanță mai multe dulciuri decât trebuia, dar, în viața de zi cu zi, este extrem de atentă la proporțiile pe care le au mesele sale.

Ce secrete are Ciara

„La un moment dat, începi să te înveți și să îți dai seama că nu ai nevoie de atât de multă mâncare pe cât credeai. Începi să reduci treptat din alimente.”, a zis ea. Mai mult, aceasta nu uită niciodată de sport, recunoscând că este atentă la silueta ei.

Totuși, nu doar exercițiile fizice și antrenamentele grele o țin în formă. Ciara are trei copii, deci face destule activități împreună cu aceștia, cum ar fi să înoate sau să danseze. „Este o binecuvântare să mă trezesc și să am copiii mei frumoși și familia mea. Cred că, din această cauză, găsesc întotdeauna modalități de a găsi bucurie, de a fi încurajată și de a mă simți motivată.”, a explicat ea pentru InStyle.